Blog

Voor alle Nummer10Mama’s… die, net als ik, dagelijks een strijd leveren om de boel in goede banen te leiden. Valt niet mee… in dit ADHD gezin…😅 Geen handleiding, maar gewoon een ‘kijkje in de keuken’. Wellicht levert het in ieder geval zo nu en dan een vleugje herkenning. …. You’re not alone….

Wil je op de hoogte blijven van dit blog… abonneer dan.

2017…. here I come!

2017…. here I come!

Te beginnen met..... de nieuwe kalenders voor 2017! Ze zijn er weer, gratis te downloaden. En ze mogen er wezen! En hiermee luid ik dan gelijk het jaar 2017 in. En sluit ik 2016 af. Wat een bewogen jaar. Een jaar vol zorg, omschakeling en ontwikkeling. Zorg voor de...

Kalender 2017 volgt binnenkort….

Kalender 2017 volgt binnenkort….

De kalenders voor 2017 zijn in de maak en volgen binnenkort! Houd Nummer10Mama dus in de gaten.... nog even en je kunt weer in het bezit zijn van een mooie kalender voor 2017. Door een fout in mijn contactformulier heb ik die mensen die mij persoonlijk hebben benaderd...

NIEUW IN DE SHOP: Wall art – printable posters

NIEUW IN DE SHOP: Wall art – printable posters

Mooie printable posters die je interieur opfleuren. Samen met bijvoorbeeld de Fiskbo lijst of de Ribba lijst van Ikea creëer je een uniek stukje wall art. Fleurt elke kamer op. Ook leuk om cadeau to doen. Daar kun je mee voor de dag komen!

Takenbord – EHBO (eerste hulp bij opruimen)

Takenbord – EHBO (eerste hulp bij opruimen)

Een huishouden van 6 geeft rommel voor 10 (de kids tellen dubbel ? – en dan ben ik nog mild!). En waar 6 mensen rommel maken ruimen 6 mensen op! Dus dat… Maar hoe krijg je die monsters aan het opruimen? Daar zijn manieren voor, lees: Opgeruimd staat netjes.

Pick your battles – Wanneer ga jij de strijd aan?

Pick your battles – Wanneer ga jij de strijd aan?

En daar stond ik dan, helemaal klaar om de battle weer aan te gaan. Oorlogsstrepen op mijn gezicht. Bring ‘m on! Maar terwijl heel mijn being zich in de startpositie manouvreerde begon er iets aan me te knagen. En terwijl ik zoonlief stampend de trap op zag vliegen was ik al klaar om al schreeuwend zijn gekozen manier van voortbewegen te bekritiseren én corrigeren. En toen bedacht ik….

Pin It on Pinterest

Share This