Te beginnen met….. de nieuwe kalenders voor 2017! Ze zijn er weer, gratis te downloaden. En ze mogen er wezen!

En hiermee luid ik dan gelijk het jaar 2017 in. En sluit ik 2016 af. Wat een bewogen jaar. Een jaar vol zorg, omschakeling en ontwikkeling. Zorg voor de kinderen en een moeder die het één en ander (qua gezondheid) voor de kiezen heeft gehad. Omschakeling van een (bijna) fulltime kantoorbaan naar een eigen bedrijf. (thuiswerken lijkt makkelijker dan het is?)! Maar ook een jaar vol ontwikkeling. Waarin ik mijzelf heb (terug)gevonden door me te ontwikkelen op dat gebied waar ik steeds maar weer naar terugkeerde…. grafisch vormgeven.

Al met al. De koers is uitgezet! Nu nog zorgen dat ik op koers blijf…. Mantelzorger en “stay-at-home mom” zijn, gaan, als je niet oppast, ongemerkt, hand-in-hand met geleefd worden. Waarbij eigen prioriteiten bedolven worden onder verantwoordelijkheden. Dan wordt het lastig om je koers te behouden. Maar niet onmogelijk!! Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn mijzelf ook een plaatsje op de ranglijst geven. Want…. je kunt voor anderen weinig betekenen als je niet (goed) voor jezelf zorgt!

Dus… zullen jullie voortaan ook veel regelmatiger mijn aanwezigheid ‘voelen’ bij Nummer10Mama. Bookmark Nummer10Mama.nl, Facebook en Twitter. Stay tuned…. cause there’s more to come!

Pin It on Pinterest

Share This