Beloningssysteem, takenlijst of familieagenda

Printables kunnen je op alle manieren helpen je huishouden te organiseren. Met deze 3-in-1 printable kun je alle kanten op. Of je nu een beloningssysteem wilt maken, een overzicht van huishoudelijke taken en wie er verantwoordelijk is. Of gewoon een (familie)agenda/kalender. Het kan allemaal!

Beloningssysteem

TIP: Kies één regel uit die in de klas (ook) geldt. Bespreek met de juffrouw of de beloningen behaald zijn. Vraag haar om een bewijs van de behaalde beloning.

Takenlijst

TIP: Hang deze takenlijst op een centrale plek in het huis op. Spreek af met elkaar dat bijv. de oudere kinderen zelfstandig hun taken voor die dag afwerken. De kleinere kinderen mogen er 1 keer aan herinnerd worden. (hier kan dan weer een beloning aan gekoppeld worden)

Familieagenda

TIP: Hang deze familieagenda ook op een centrale plek in huis. Print 4 weken (maand) van tevoren uit. Leg een ‘inbakje’ in de buurt en vraag alle kinderen om school nieuwsbrieven en andere papieren met belangrijke data in dit bakje te deponeren. Werk regelmatig de agenda bij. De oudere kinderen kunnen zelf al een aantekening maken op de agenda.

Ook op maat te maken met eigen tekst

In verschillende kleuren beschikbaar

Pin It on Pinterest

Share This