Wat zijn printables?

Printables zijn prints die je zelf kunt downloaden na bestelling in de webshop. De gratis printables kunnen na voltooiing van de bestelling meteen worden gedownload, via een link in de order bevestiging, die per email wordt verstuurd. Tevens is de printable beschikbaar via ‘Mijn account’.

Bij de printables op maat geef je bij de bestelling in de webshop eerst aan welke tekst je op je printable wilt. De printable wordt voor je op maat gemaakt en wordt je per email toegestuurd. We streven ernaar de printable binnen 2 dagen toe te sturen.

Hoe bestel ik printables bij Nummer10Mama?

De printables van Nummer10Mama zijn te bestellen via de webshop. Voor de printables op maat geef je aan welke tekst je erop wilt en doorloop je het bestellingsproces.

Tot wanneer kan ik aanpassingen doen op mijn printables op maat?

Zodra het bestellingsproces is voltooid en de betaling is voldaan kunnen er geen aanpassingen meer gedaan worden. Je bestelling is dan definitief.

Kan ik mijn bestelling annuleren of retourneren?

Op digitale producten van Nummer10Mama geldt geen recht van retour. Annuleren van reeds uitgevoerde en geleverde bestellingen is om deze reden niet mogelijk.

Ook op producten die u via deze webwinkel koopt die op maat, volgens de door u ingevoerde specificatie, worden gemaakt, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Wat is de levertijd van de printables?

De printables van Nummer10Mama worden per email geleverd. Gratis printables worden na succesvolle betaling beschikbaar gemaakt voor download via een link in de orderbevestiging. Tevens zijn ze beschikbaar voor download via ‘Mijn account’. Bij printables op maat wordt gestreefd binnen 2 dagen te leveren. Levering geschiedt per email.

De gratis printables kunnen 3 keer gedownload worden, maar na het opslaan natuurlijk zo vaak geprint worden als gewenst.

Zijn er bezorgkosten?

De printables van Nummer10Mama worden digitaal, per email geleverd. Er zijn geen bezorgkosten aan verbonden.

Hoe kan ik betalen?

Betaling in de webshop van Nummer10Mama kunnen op de volgende manieren veilig gedaan worden:

iDeal
Paypal

Pin It on Pinterest

Share This