PRIVACY &

Cookie Verklaring

Privacy verklaring

Nummer10Mama, gevestigd aan Iroko 84, 3315 PM te Dordrecht is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Wij vinden de privacy van onze bezoekers erg belangrijk en zullen derhalve zorgdragen voor een zorgvuldigen behandeling van de persoonsgegevens die jij met ons deelt. In deze privacyverklaring lichten we graag toe hoe we dat doen. Mocht je onverhoopt toch nog vragen hebben, dan zijn wij te bereiken via gdpr@nummer10mama.nl.

Persoonsgegevens

De volgende gegevens worden verzameld via onze website:

  • Voor- en/of achternaam. (via contact formulieren, offerte aanvraag formulieren, blog reactie formulier, offline chat contact formulier.
  • Emailadres, telefoonnummer, blog of website URL. (via contact formulieren, offerte aanvraag formulieren, offline chat contact formulier, blog reactie formulier)
  • Website doelgroep informatie, blog of website URL, voorkeuren. (via offerte aanvraag formulieren)
  • Bedrijfsnaam, functietitel. (offerte aanvraag formulieren)

Wat Nummer10Mama doet met de verzamelde gegevens

We verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Om jouw inschrijving en/of betaling af te handelen nadat je een product of dienst hebt afgenomen.
  • Om in contact met je te komen indien dit nodig is om een dienst uit te voeren die je hebt afgenomen.
  • Om afgenomen goederen en/of diensten te kunnen afleveren.
  • Om je te informeren over (wijzigingen van) onze diensten en producten die je eerder hebt afgenomen. Hiervoor kun je je altijd afmelden via een link in de mail.
  • Om de nieuwsbrieven en/of mailings waarvoor je je hebt aangemeld te verzenden.
  • Om een account voor je aan te maken nadat je jezelf hebt geregistreerd.

Beveiliging

De volgende maatregelen nemen wij om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Servers en apparaten gebruikt door Nummer10Mama zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Voor het beveiligd ontvangen en versturen van gegevens online maken wij gebruik van een beveiligde connectie (Secure HTTPS Protocol). Onze website is voorzien van een SSL certificaat.  Zorg ervoor dat wanneer je onze site bezoekt en formulieren invult, dat de URL voorafgegaan wordt door https:

Hoe lang Nummer10Mama persoonsgegevens bewaart

Na het afnemen van een product en/of dienst bij Nummer10Mama blijf je maximaal 2 jaar in ons klantenbestand. Dit geeft ons de mogelijkheid je op te hoogte te houden van eventuele wijzigingen in onze producten en diensten. Je kunt je hiervoor afmelden. De bewaartermijn  van de verzamelde gegevens is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld. Daarbij komt de wettelijke verplichting om gegevens te bewaren. Mocht je hier meer vragen over hebben, we zijn te bereiken via gdpr@nummer10mama.nl.

Derden waarmee Nummer10Mama persoonsgegevens deelt

Indien wij gebruik maken van business partners en derden voor het uitvoeren van de overeenkomst en het noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, delen wij jouw persoonsgegevens met deze businesspartners en derden. Tevens om te voldoen aan eventuele wettelijke verplichting. Om beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens ook te garanderen indien je gegevens door andere bedrijven worden verwerkt in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst met deze bedrijven.

Google en verschillende social media kanalen kunnen je volgen via onze site aangezien wij hun services gebruiken voor social media, gebruikers analyse en infrastructuur gegevens.

Links naar andere websites

Nummer10Mama kan op de site verwijzen naar andere websites. Indien je eenmaal onze site hebt verlaten door het volgen van zo’n link, wees je dan bewust dat Nummer10Mama. op geen manier verantwoordelijk gehouden kan worden voor de veiligheid en privacy van persoonsgegevens eventueel gedeeld met die site. Deze uitwisseling valt niet onder deze privacy statement. Check voor de
zekerheid de privacy statement van de site die je bezoekt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Tevens heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Nummer10Mama. Je hebt het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Voor:

  • verzoek tot inzage
  • verzoek tot correctie
  • verwijdering
  • gegevensovervraging
  • verzoek tot intrekking van je toestemming
  • bezwaar op verwerking

van je persoonsgegevens kun je sturen naar gdpr@nummer10mama.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek door jou gedaan is zullen we vragen om een vorm van bewijs (i.e. kopie identiteitsbewijs). Ter bescherming van je privacy verzoeken we je de volgende delen onleesbaar te maken alvorens een kopie te maken: pasfoto, MRZ (machine readable zone), nummerstrook onderaan paspoort en BSN. We reageren zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen vier weken op jouw verzoek.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookie verklaring

Pin It on Pinterest

Share This